Home Crna hronika Teslić: Potukle se pristalice Bogdanića i Miličevića

Teslić: Potukle se pristalice Bogdanića i Miličevića

0

Pristalice Dragana Bogdanića i Milana Miličevića potukle su se sinoć u jednom kafiću u Tesliću, zbog čega je intervenisala policija.

U ugostiteljski objekat u kojem se dogodila tuča, a koji se nalazi preko puta zgrade Komisije za sprovođenje postupka opoziva načelnika opštine Teslić, pojavio se i predsjednik Opštinskog odbora SNSD-a Dragan Bogdanić.

Na jednoj strani ulice grupisale su se pristalice Bogdanića, a na drugoj Milićevića.

Veliki broj policajaca čuvao je zgradu Komisije za sprovođenje postupka opoziva načelnika opštine Teslić pred kojom se okupio veći broj pristalica SDS-a zajedno sa Miličevićem.

Građani Teslića izjašnjavali su se juče o opozivu načelnika opštine Teslić Milanu Miličeviću.

Miličević se obratio novinarima nakon preliminarnih rezultata i rekao da ga građani nisu opozvali sa funkcije na jučerašnjem glasanju.

Predsjednik Opštinskog odbora (OO) SNSD-a Teslić Dragan Bogdanić rekao je da rezultati izjašnjavanja o opozivu načelnika ove opštine Milana Miličevića koje dobijaju sa glasačkih mjesta, odnosno od komisija, nisu identični i ne slažu se sa objavom SDS-a.

Iz Opštinskog odbora SNSD-a Teslić saopšteno je da su Miličević i aktivisti SDS-a ušli u izbornu komisiju, otvarali izborni materijal, blokirali komisiju i njen rad.

Odbornici u Skupštini opštine Teslić donijeli su 31. januara odluku o opozivu načelnika ove opštine Milana Miličevića, a kao datum za neposredno izjašnjavanje građana o tome tajnim glasanjem određen je 3. mart.

SRNA