Home Banjaluka Trivić: Biću kandidat za gradonačelnika

Trivić: Biću kandidat za gradonačelnika

3

Potpredsjednik PDP-a Jelena Trivić ocijenila je da će “sav teret krize izazvane virusom korona iznijeti građani Srpske”.

Trivićeva smatra da nijedna od mjera koje je najavila Vlada Srpske “nije efektivno provedena”.

“Šta mjere znače privredniku u julu, ako on ne preživi do jula u ekonomskom smislu”, rekla je Trivićeva na konferenciji za novinare u Banjaluci.

Govoreći o rebalansu budžeta Srpske, Trivićeva je rekla da njime “nije pokazana nikakva solidarnost i da se samo odustalo od nabavke helikoptera”, kao i da će “sav teret krize iznijeti građani kao poreski obvezenici, jer Vlada u ovoj godini planira nova zaduženja”.

Kada je riječ o predstojećim lokalnim izborima, Trivićeva je navela da se o kandidaturi za gradonačenika Banjaluke razgovara sa Draškom Stanivukovićem, ali da je velika mogućnost da to ipak bude ona.

Ona je navela i da je PDP stavio van snage sporazum sa SNSD-om koji je potpisao predsjednik gradskog odbora Bijeljina Slaviša Marković.

“PDP ni u jednoj opštini prema zaključcima Predsjedništva partije neće ulaziti u predizborne koalicije sa SNSD-om, pa tako ni u Bijeljini”, dodala je Trivićeva.

3 COMMENTS

  1. Ako opozicija ima bilo kakvo ljudsko i političko dostojanstvo neće dopustiti da se na te pozicije delegiraju elementarne junoše. Ako se pogleda video snimak kako se Draško Stanivuković ponašao prema onom mladću u Podgradcima i koliko puta je rekao “Ja, Ja, takve pojedem za doručak. Ne, Ja, Ja, takve pojedem ne za ručak nego za užinu” jasno može da vidi bahatost, bolesnu prepotenciju, kompleks niže vrednost itd. Takav odnos prema građanima koje toliko želi da predstavlja je čisto bezumlje.

    • Dobrivoje ti si idiot. Sta je tako lose Drasko tad uradio taj momak mu se telefonom unosio u facu Drasko nista nije lose ni uradio niti rekao a sjeti se ispada Dodikovih i u narodnoj skupstini i na javnim mjestima a da nepominjemo.zadnji put u skupstini koi skandal je napravio izjavom da prisluskuje opoziciju pa on bi trebao da je vec podnio ostavku da ima ksraktera a i da ima zakona dosad bi bio procesuiran toliko o bahatosti

Comments are closed.