Home Vijesti Trogodišnja djevojčica oboljela od teške bolesti, roditeljima hitno potrebna pomoć

Trogodišnja djevojčica oboljela od teške bolesti, roditeljima hitno potrebna pomoć

Milica Jeličić, trogodišnja je djevojčica iz Ljeskara nadomak Prijedora kojoj je djetinjstvo otela opaka bolest: Tumor na kičmenoj moždini. Skromni, vrijedni i radni roditelji krenuli su u borbu za život svoje kćerkice, ponekad na dnevnicu, ponekad na pozajmicu, a nerijetku uz pomoć komšija kupovali su lijekove za bolesno dijete.

Međutim, kako nevolja nikada ne ide sama, Milica je prebačena u Beograd na Kliniku za majku i dijete, priča Marijana Jeličićza Prijedor24.com, majka trogodišnje djevojčice, te dodaje da je Milica sada mora primiti osam terapija, potom ići na transplataciju koštane srži, zatim na vrlo agresivne terapije, zračenje i potom imuno terapije.

Ali da nesreća bude još veće nastavak ionako skupog liječenja u inostranstvu će roditelje koštati i do nemalih 200 000 evra.

– Oni žive skromno, rade na dnevnicu, mi smo im nedavno pomogli oko nabavke lijekova, takvi su: jednostavni, dobri i skromni, priča jedna komšinica porodice Jeličić.

Vrijeme je da se na svim portalima začuje vapaj nesrećnih roditelja, te da im svi priteknemo u pomoć, koliko možemo. Svaka marka je dobrodošla.

Sve vaše donacije možete uplatiti na broj računa: 5722660000607044
(Marijana Jeličić, majka 065 307 070 – Viber)

Prijedor24.com