Home Lokalne U Banjaluci počeli besplatni treninzi na otvorenom

U Banjaluci počeli besplatni treninzi na otvorenom

​Najmasovniji treninzi na otvorenom “Fitnes ljeto 2019” počeli su sinoć, a sudeći po prvom treningu u banjalučki park Mladen Stojanović svaku veče biće mjesto za dobre treninge, sticanje zdravih navika, a sve uz instrukcije pet licenciranih trenera i naravno dobru zabavu.

Dama, uglavnom srednjoškolke i studentice, ali i onih u zrelijoj dobi, ističu da je kolektivno vježbanje odlična priprema za odlazak na more.

Ovo je osma godina kako Banjalučanke imaju privilegiju treniraju i dovedus voju liniju do savršenstva, a predsjednica Udruženja za sport i rekreaciju “L-fit” Lidija Ljubičić ističe da se broj učesnika povećava iz godine u godinu.

“Drago nam je što se svijest građana o značaju fizičke aktivnosti podigla na viši nivo. Treninzi počinju svaku veče u 19 časova, a i dame koje su propustile prvi trening mogu da nam se pridruže kada god požele. Psihologija je dokazala da je vježbanje lakše i efektnije u grupi, pa je ovo ujedno i prečica do sticanja navika koje pomažu vašem zdravlju i čine da se ljepše osjećate”, istakla je Ljubičićeva.

Program vježbanja je prilagođen svima, od početnika do onih koji ssu u treningu. Generalni sponzor manifestacije je kompanija “Hemofarm”, a projekat su podržali i kabinet predsjednice, Vlada RS i grad Banjaluka. Dan prije Banjaluke, treninzi su počeli u Doboju, a baš kao i u najvećem gradu Srpske trajaće do 30. juna.

Nezavisne