Home Crna hronika U Banjaluci pronađen ukradeni nisan, osumnjičen i maloljetnik

U Banjaluci pronađen ukradeni nisan, osumnjičen i maloljetnik

0

Banjalučka policija identifikovala je uhapsila Andreja Barišića i još jednog sedamnaestogodišnjaka koji se dovode u vezu sa krađom nisana u Banjaluci.

Naime, policija je juče u banjalučkom naselju Gornja Česma, pronašla automobil čiji je nestanak prijavljen  u ponedjeljak sa parkinga iz ulice Radoja Domanovića.

Kako su naveli iz PU Banjaluka u autu su se u trenutku pronalaska nalazila osumnjičena lica.

Takođe, istog dana, u Banjaluci, pronađen je i nisan kaškai za koji je, u srijedu zaprimljena prijava da je ukraden sa parkinga iz ulice Jovana Raškovića u Banjaluci.

Kako navode iz policije o svemu upoznat dežurni okružni javni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, koji je naložio da se preduzmu potrebne mjere i radnje sa ciljem utvrđivanja svih okolnosti i da se u redovnoj proceduri dostavi izvještaj.

“Prema maloljetniku su preduzete radnje u skladu sa Zakonom o zaštiti i postupanju sa sa djecom i maloljetnicima u krivičnom postupku, a po instrukciji tužioca za maloljetnike Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka”, naveli su iz policije.

Radeći na rasvjetljavanju krađa automobila, banjalučka policija je u srijedu u Banjaluci, pronašla i reno koji je ukraden u aprilu 2017. godine u Prijedoru.

Srna