Home Politika U PDP-u bijesni, BORENOVIĆ sprema sankcije: Prijedorski PDP uz SNSD kandidata za...

U PDP-u bijesni, BORENOVIĆ sprema sankcije: Prijedorski PDP uz SNSD kandidata za gradonačelnika?!

0

Izbori se bliže, a politička situacija u Prijedoru postaje sve napetija.

U trci za poziciju gradonačelnika za sada su tri imena: Maja Dragojević Stojić (SDS), Dragutin Rodić (DNS), i Dalibor Pavlović (SNSD). Svako od ovih imena, kako je to i prirodno, traži podršku što više partnera i političkih subjekata.

Prije par dana prijedorski SNSD potpisao je koalicioni sporazum koji čine 7 partija u ovom gradu (SNSD, DEMOS, SP, SPS, NDP, US, Prva SDS). DNS sa svojim kandidatom za sada izlazi samostalno, nadajući da će Prijedor tradicionalno “ostati u njihovim rukama”.

Treći blok koji predvodi SDS, na iznenađenje mnogih ostao je bez podrške PDP-a. U Prijedoru se odavno priča o bliskim odnosima gradskih odbora PDP-a i SNSD-a, što je i rezultat zajedničkog glasanja u skupštini ovog Grada.

Ipak, ako je bilo dilema, sinoć su pale u vodu. Naime, na druženju žena prijedorskog PDP-a, gost je bio ni manje ni više nego kandidat SNSD-a za gradonačelnika Prijedora Dalibor Pavlović!

Na Facebooku osvanula je fotografija Dalibora Grabeža, predsjednika GO PDP Prijedor sa već pomenutim Pavlovićem. Odnosi su očito jako dobri, a ako je suditi po opisu fotografije, ni glasovi prijedorskih “pedepeovaca” Pavoloviću neće izostati.

 

Tim povodom oglasio se i predsjednik GO SDS Prijedor, i narodni poslanik u NS RS Milan Tubin.

 

Ostaje da se vidi kakva će biti reakcija rukovodstva PDP-a i hoće li tolerisati ovakvo ponašanje Dalibora Grabeža.