Home Vijesti UKC kupuje vozilo za potrebe generalnog direktora (FOTO)

UKC kupuje vozilo za potrebe generalnog direktora (FOTO)

0

Univerzitetski klinički centar Republike Srpske kupuje novo vozilo za potrebe kabineta generalnog direktora. Javni poziv objavljen je prije nekoliko dana, 22. februara. U tenderskoj dokumentaciji se navodi da je nabavka vanplanska i da je odobrena Posebnom odlukom o pokretanju postupka.

UKC u dokumentaciji navodi da će se plaćanje vozila izvršiti odgodjeno, beskamtno i bezavansno a od ponudjača se traži da dostave svoje ponude.

Univerzitetski klinički centar u dokumentaciji ne precizira koje vozilo mora da bude nabavljeno a navodi se da može da bude kupljeno i polovno vozilo sa urednim servisnim knjigama, pređenom kilometražom ne većom od 60 000 kilometara i ne starije proizvodnje od 2016. godine. procijenjena ukupna vrijednost ugovora bez PDV-a je 40 500 KM.

Ostale tehničke specifikacije vozila koje traže na UKC RS su turbodizelski motor od 1950 do 2000 ccm, snage od 130 do 140 KWh, prenos 4×4, limuzina sa automatskim mijenjačem bijele boje.

Rok za dostavljanje ponuda je 4. mart a UKC će odabrati najpovoljniju ponudu koja zadovoljava sve tehničke detalje navedene u javnom pozivu.

gerila.info