Home Banjaluka Uručene nagrade najboljima u akciji „Biramo najuređenije“

Uručene nagrade najboljima u akciji „Biramo najuređenije“

0

Svečanim prijemom koji je gradonačelnik Igor Radojičić priredio za nagrađene, danas je i zvanično okončana akcija „Biramo najuređenije 2018“, uz zajedničku poruku da ova akcija mora da bude nastavljena i u narednim godinama, uz još veći angažman i učešće naših građana.

Radojičić je naglasio da je ova akcija lijep primjer za sve naše sugrađane i da ovom akcijom zapravo promovišemo ljepši i uređeniji grad.

– Čestitam svim učesnicima i akcija je svakako ljepši dio našeg grada i dobar primjer ostalim sugrađanima kako se, uz dosta ljubavi i nešto sredstava, može lijepo urediti životni prostor. Sugerišem svima da pogledaju kako su se uređivali prostori čije vlasnike smo danas nagradili i da primjene nešto od iskustava. Banjaluka se stalno ponosi time da je grad zelenila, a svi zajedno činimo grad i svi bi trebalo da oko svojih kuća njegujemo lijep i uređen prostor – poručio je gradonačelnik.

Zdravko Guzijan, pobjednik u kategoriji najljepšeg dvorišta, rekao je da je sve u ljubavi i volji da se uredi svoj prostor.

– Želimo da damo primjer kako se i sa malo sredstava, ali uz trud i rad može postići mnogo. Pomaže mi supruga i unučad, mi u ovome zaista uživamo – istakao je Guzijan.

(Srpska Info)