Home Crna hronika Vasiljević u komi, spisak osumnjičenih za pokušaj ubistva proširen

Vasiljević u komi, spisak osumnjičenih za pokušaj ubistva proširen

0

Zdravstveno stanje Slobodana Vasiljevića iz Vlasenice je izuzetno teško, priključen je na aparate za vještačko disanje, potvrđeno je u Univerzitetskom kliničkom centru Tuzla.

Istovremeno pripadnici Policijske uprave Zvornik i Uprave kriminalističke policije MUP RS tragaju za saučesnicima koji su učestvovali u pokušaju ubistva Vasiljevića.

Podsjetimo, policija je juče uhapsila Stevana G. (26), Miljana M. (33), Stefana R. (26) i Nebojšu P. (28). Međutim spisak saučesnika je proširan i u toku su pretresi na više lokacija u potrazi za osumnjičenima

Vasiljević je presretnut u subotu oko ponoći i pretučen metalnim šipkama po glavi i tijelu. Zadobio je teške tjelesne povrede u vidu preloma lobanje.

Iz Policijske uprave Zvornik saopšteno je da se osumnjičeni terete za pokušaj ubistva Slobodana Vasiljevića.

– Naime, Policijskoj stanici Šekovići juče pet minuta iza ponoći, prijavljeno je da su u Šekovićima, nepoznate osobe fizički napale oštećenog, koji je tom prilikom zadobio tjelesne povrede, nakon čega su se udaljili sa lica mjesta. Povrijeđeni je prevezen u Javnu zdravstvenu ustanovu Bolnica Zvornik, odakle je upućen na Univerzitetski klinički centar Tuzla na dalje zbrinjavanje. Preduzimajući operativne i istražne mjere i radnje u cilju rasvjetljavanja krivičnog djela i pronalaska počinilaca, policijski službenici su isti dan uhapsili četiri osobe koje se dovode u vezu sa izvršenjem ovog krivičnog djela. U toku je kriminalistička obrada nad osumnjičenima, a naredne aktivnosti preduzimaju se pod nadzorom Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo – saopšteno je za Srpskainfo iz Policijske uprave Zvornik.

SrpskaInfo.com