Home Vijesti Večeras motivacioni govor Radovana Kopanje: Pomozite ugroženim porodicama

Večeras motivacioni govor Radovana Kopanje: Pomozite ugroženim porodicama

0

Večeras će se u 18:00 časova održati humanitarno veče za prikupljanje pomoći ugroženim porodicama, u prostorijama kafe Dum Dum-a, u Banjaluci. Sredstva se prikupljaju za porodicu Šobota, samohranu majku i kćerku, koje su korisnice pomoći UG Mozaik prijateljstva.

Programski sadržaj će biti ispunjen motivacionim govorom Radovana Kopanje, koji želi da svojom životnom energijom podstakne ljude na život. Na borbu, na pomoć drugom čovjeku i na život.

Ko je Radovan Kopanja?

Mladi dvadesettrogodišnjak koji se zbog teškog zdravstvenog stanja dosad suočio sa brojnim operacijama odmalena, a borbu je vodio sa tumorom na mozgu, imunodeficijencijom, epilepsijom. I još uvijek se bori.

„Prije godinu dana sam bio prikovan za krevet, nisam mogao da hodam, da pričam… Nakon svega toga želim samo da živim!“, priča Radovan.

Hodajući po ivici smrti, planuo je život u njemu i poželio je da svoju pozitivnu energiju i pomoć preusmjeri i na druge ljude.

Iz tog razloga, večeras će podijeliti svoju priču i pozitivnu vibraciju sa svima kojima je potrebna pokretačka energija, motivacija, jer će to pružiti oslonac i njemu da nastavi dalje, a prikupljeni novac će u saradnji sa Mozaikom prijateljstva preusmjeriti porodici Šobota, koja je u teškoj financijskoj situaciji.

„Borba koju vodim je borba svakog čovjeka“, kaže Radovan, te poziva sve Banjalučane koji su u prilici da dođu, te da na taj način pomognu socijalno-ugroženim sugrađanima, koji koriste usluge Mozaika prijateljstva.

Organizatori ovog događaja su Radovan Kopanja, Marijana Šukalo, UG Mozaik prijateljstva i Caffe Dum Dum.

Banjaluka.com