Home Region Vendi tvrdi da je imala seks sa Šešeljem

Vendi tvrdi da je imala seks sa Šešeljem

0

Pevačica Vesna Vukelić pre dvadesetak godina je bila u vezi sa liderom radikala, a sada je za nedeljnik “Afera” progovorila o intimnim detaljima tog odnosa.

Ja sam neko ko u privatnom životu ne voli glupiranje, i ozbiljan čovek, kakav je on bio, sa šarolikim temama i požrtvovanim srcem, predstavljao je pravi blagoslov za klesanje mog karaktera – u svom stilu je pričala folkerka.

Pročitajte još – Vesna Vukelić Vendi otkrila: U drugom mesecu trudnoće sam

Ona je, zatim, slikovito objasnila zašto je došlo do razlaza:

– Raskol koji se stvorio posle godinu dana naše veze posledica je istine da ja nisam tip koji bi vezao maramu ispod brade i ljuljao se na ljuljašci u zlatnom kavezu koristeći i merdevine za kanarince, pojilicu, stajalicu, hranilicu i držač za voće.

Vendi nije propustila da vrlo plastično opiše kakav je Šešelj u krevetu.

– Virtuoz. Iako je i tada imao višak kilograma, bio je razgibaniji od svih kineskih gimnastičara. Najjača strana mu je bila predigra i nju nije započinjao bez neke dobre knjige. Jako me je palilo kada spusti između nas Solženjicina i njegov “Arhipelag Gulag”, uz diskretno svetlo, bio je to fantastičan početak opuštanja. Volela sam da dok jednom rukom drži knjigu, drugom prelazi preko mojih butina. Znao je da mi orošava i telo i duh.