Home Vijesti “Vi ste na tronu zla i komandujete sotonskim metodama. Demoni, ubijate djecu...

“Vi ste na tronu zla i komandujete sotonskim metodama. Demoni, ubijate djecu i bebe”

0

Na Trgu Krajine u Banjaluci sinoć je 157. put za redom održan skup Pravda za Davida.

I ove, kao i svih prethodnih večeri građani u centru Banjaluke su zatražili istinu i pravdu i rješavanje slučaja ubistva Davida Dragičevića.

Davor Dragičević, otac ubijenog Davida rekao je pred okupljenim građanima da su institucije pretvorene u torove, a narod u stoku.

“Malo ste se zaigrali. Pa onda to nazvali greškom, ali to nije greška, mi to zovemo drugačije. To je dijete od 21 godinu. Institucije ste pretvorili u torove, a narod u stoku. Sebe ste pretvorili u bahate čobane”, rekao je Davor na večerašnjem skupu i dodao:

“Vazduh koji stoka diše odavno smrdi, smrdi na vas vonj zatrovani. Plašite, tučete i maltretirate. Što je najgore igrate se boga i ubijate djecu, omladinu, bebe”, rekao je Davor.

On je i ovaj put imao porukuza one koje krivi za ubistvo njegovog sina, za kako ih naziva ološe i sotone.

“Niste odrastali demoni i ubice, preskočili ste sve stepene obrazovanja i odrastanja. Niste igrali klikera, žmire, trule kobile, sve ste to preskočili. Vi ste na tronu zla i komandujete sotonskim metodama, ne mogu ih nazvati fašističkim i nacističkim, davno ste ih prevazišli. Sve imamo za vas i prije 7. oktobra. Ako pobjegnete od udice čeka vas neprobojna mreža”, zaključio je Davor.

(Buka)