Home Vijesti “Vlast napravila privatnu državu”

“Vlast napravila privatnu državu”

0

Porodica Dragičević nastavila je sa mirnim okupljanjem na Trgu Krajine. Oni već 212 dana traže da se saopšte činjenice i istinu zbog ubistva Davida Dragičevića iz Banjaluke.

Davor Dragičević ponovio je da je vlast napravila privatnu državu, punu mržnje, koja svakoga dana truje i pravi raskol među njenim građanima.

“Svake večeri stojite sa mnom, dijelite dobro i zlo, zapustili ste svoje vlastite živote i porodice, a sve zbog ove vlasti koja nas je i dovela na ovo mjesto”, rekao je okupljenim građanima Davidov otac Davor Dragičević.

„Ovo je privatna država Burle, Biserke, zločinačkih pripadnika MUP-a, tužilaštva, sudstva i njima apsolutno odgovara ova tiranija, strahovlada. Istorija će suditi. Ovo ovdje je novi Dahau, samo što plin ne puštaju.“, rekao je Dragičević.

“Napunili su državu otrovom i zasejali su mržnju, koja je zavadila ovaj narod”, rekao je Dragičević.

„Da rođeni brat sa bratom u kući ne priča, da otac sa sinom ne priča, da majka sa ćerkom ne priča. Čemu vodi, vodi u propast. Već smo dobro zaglibili, a u skorije vrijeme ako se ne budemo trgli progutaće nas.“, kazao je Dragičević.

Prisutnim građanima na Trgu Krajine pročitano je pismo člana grupe „Pravda za Davida“ Saše Graorca.

„Ljudi, nemojte sada odustajati. Toliko nam malo treba da stignemo do cilja. Pobjeda je naša, izdržite. Neki su odustali, neki su se prodali, a neki predali, neki vide politiku, rušitelje i plaćenike. Ja isključivo vidim iskrenu borbu za pravdu. Kažite i osudite ko nam je ubio dijete i svi idemo kućama. Samo to i ništa drugo nas ne zanima.“, navodi se između ostalog u pismu Saše Graorca.

U pismu između ostalog Graorac zahvaljuje građanima na podršci porodici Dragičević i moli ih da budu istrajni sve dok pravda ne bude zadovoljena. Ove riječi, naišle su na veliko odobravanje okupljenih koji su poručili da nikada neće iznevjeriti Davora Dragičevića i odustati od borbe za istinu i pravdu.

(BN)