Home Crna hronika VOZ PREPOLOVIO AUTOBUS: Objavljen video stravične nesreće kod Niša (VIDEO)

VOZ PREPOLOVIO AUTOBUS: Objavljen video stravične nesreće kod Niša (VIDEO)

0

Najmanje tri osobe poginule su jutros, a 22 su povrijeđene u sudaru voza i autobusa na pružnom prelazu u Donjem Međurovu kod Niša, javljaju mediji u Srbiji.

Direktor Hitne pomoći rekao je kako je najmanje troje poginulih, dok je šest osoba teže, a 16 lakše povrijeđeno. Svi povrijeđeni su zbrinuti, a ekipe Hitne pomoći prevoze ih u bolničke centre.

Na mjesto nesreće izašlo je sedam ekipa hitne pomoći, a prizori s mjesta nesreće su, prema izvještajima reportera, stravični.

Voz je udario autobus i prepolovio ga, a od siline udara voz je iskliznuo sa šina.

Stravičan udes dogodio se oko 7.30 jutros u selu Donje Međurovo kod Niša kada je voz udario autobus! Od siline udara autobus je prepolovljen.

Strahuje se da djece ima i među povrijeđenima jer je u pitanju autobus koji saobraća od Novog Sela do škole u Bunju i svakog jutra u njemu ima dosta đaka, kao i zaposlenih koji idu na posao.

Ekipe Hitne pomoći, policija i vatrogasci su sve vrijeme na licu mjesta.

Svi povrijeđeni su evakuisani sa mjesta nesreće, a vatrogasci pomjeraju ostatke autobusa kako bi provjerili da ispod autobusa ili voza nema tijela ili povrijeđenih.

Voz koji je udario autobus saobraća na liniji Niš-Prokuplje. Od siline udarca zadnji dio voza skliznuo je sa šina.

Kako saznaje Blic, do udesa je došlo na pružnom prelazu na kom nema rampe.

Na mjesto nesreće stigao je i gradonačelnik Niša Darko Bulatović, načelnik niške policije Slaviša Veljović, kao i direktor Hitne pomoći Slavoljub Živadinović.

(Blic)