Home Banjaluka Zadnji vikend jula u znaku motorijade, bajkeri iz 20 zemalja stižu u...

Zadnji vikend jula u znaku motorijade, bajkeri iz 20 zemalja stižu u Banjaluku

0

Peta, jubilarna motorijada – Međunarodni moto skup MK Istok Banjaluka, održaće se posljednjeg vikenda u julu, od 26. do 28. jula na banjalučkoj tvrđavi Kastel.

– Kraj jula na tvrđavi Kastel rezervisan je za bajkere koji će se ove godine u Banjaluku zaputiti iz više od 20 svjetskih zemalja, a broj bajkera, prema sadašnjim najavama, brojaće se u hiljadama. Naime, u susret trinaestom rođendanu kluba, očekuje nas pravi bajkerski praznik uz višečasovni program sa mnogo vrhunskog rok zvuka i uz mnogobrojne prijatelje, bajkere i moto klubove. Očekuju vas brojni bendovi iz zemlje i regiona, a binom 5. banjalučke motorijade odzvanjaće moćni rok rifovi i to u maratonskom izdanju sa preko 20 sati žive svirke – najavili su organizatori.

Kazali su da je planiran i bogat dnevni program koji će se realizovati na više lokacija u gradu, a sa svrhom promovisanja iskonskog uživanja u stilu pravih bajkera, koji cijene iskreno prijateljstvo, kvalitetno druženje i život po jedinstvenom bajkerskom kodu, u kojem dominira poštovanje, poštenje i bratstvo koje ne može da se kupi.

Srpska Info