Home Vijesti Zmajevi trenirali na Bilinom Polju

Zmajevi trenirali na Bilinom Polju

0

Izabranici Dušana Bajevića večeras su na Bilinom Polju u Zenici odradili službeni, ujedno i posljednji trening pred sutrašnju utakmicu 2. kola Lige nacija u kojoj će snage odmjeriti sa selekcijom Poljske.

Nakon izuzetno važnog boda iz Italije bosanskohercegovački fudbaleri večeras su na Bilinom Polju nastavili svoje pripreme pred drugu utakmicu Lige nacija, u sklopu koje će sutra s početkom u 20:45 sati na stadionu u Zenici ugostiti selekciju Poljske.

Zmajevi su večerašnji trening počeli laganim dodavanjem lopte, nakon čega je uslijedilo zagrijavanje te dalji tok treninga kojeg je ranije odredio selektor Dušan Bajević, a koji je na konferenciji za novinare kazao kako još uvijek nije poznato kojih 11 igrača će istrčati na teren.

Bajević je kazao da, iako su imali dobar recept protiv Italije, nijedna reprezentacija nije ista te da se kod svake traže “prolazi” te da će na osnovu toga i protiv selekcije Poljske sutra tek odrediti 11-ku koja će istrčati na teren, ali i način na koji će ugostiti Poljake u Zenici.

Takođe, upitan je i nastup Seada Kolašinca koji je večeras ipak trenirao, ali Bajević nije mogao sa sigurnošću reći da li će liječenje povrede proći do sutrašnje utakmice.

(klix.ba)

Let’s block ads! (Why?)