Home Banjaluka Znate osnove finskog, češkog, mađarskog? Radite u Banjaluci za Engleze

Znate osnove finskog, češkog, mađarskog? Radite u Banjaluci za Engleze

0

O čemu se zapravo radi?

Znate osnove finskog, češkog, mađarskog, španskog… Imate mogućnost da radite u Banjaluci za DDC MLS kompaniju koja je dio grupacije iz Velike Britanije!

Kompanija DDC MLS, koja u prethodne 4 godine uspješno posluje u Sarajevu, imala je potrebu da proširi svoje poslovanje te unazad nekoliko mjeseci otvorila je ekspozituru u Banjaluci i u potrazi je za radnicima koji posjeduju  znanje više evropskih jezika.

Za trenutni projekat, potrebno je osnovno poznavanje sljedećih jezika: finski, švedski, holandski, mađarski, češki, španski, portugalski.

Ko je firma DDC MLS?

DDC MLS je dio DDC grupacije, koja zapošljava više od 4500 zaposlenih koji se nalaze na 12 lokacija širom svijeta. DDC grupacija pruža svoje usluge na globalnom tržištu sa velikom stručnošću i dosljednošću u svom sektoru.

DDC MLS objedinjuje široko iskustvo iz cijele DDC grupacije. Kompanija bilježi veliki rast u pružanju usluga klijentima koji pripadaju različitim poslovnim sferama.

Firma se ponosi reputacijom koju ima na tržištu kao lider u pružanju višejezičnih poslovnih rješenja. Naš tim menaždera posjeduje bogato iskustvo koje se ogleda u uspješnom poslovanju. DDC MLS je nekoliko puta proglašena za kompaniju koja je pouzdana, bonitetna kao jedna od brzorastućih na prostorima kako BiH, tako i u Evropi.

Ovako poručuju iz ove kompanije, a o čemu se zapravo radi?

Svi uposleni u firmi DDC MSL u Banjaluci ce obavljati administrativne poslove koji zahtijevaju osnove nekog od navedenih jezika.

Radno vrijeme je 8 sati dnevno, dodatna obuka je objezbijeđena, te postoji mogućnost napredovanja za sve uposlenike koji pokažu veći nivo zalaganja kao i kvalitetu njihovog rada a što će rezultirati uspjehom za projekat i korporaciju u cjelini.

banjaluka.com