Home Sport Zvezda bez podrške protiv Totenhema?

Zvezda bez podrške protiv Totenhema?

0

Evropska fudbalska unija, nezvanično, ponovo je zabranila navijačima Crvene zvezde odlazak na gostovanja. Tačnije, u pitanju je meč protiv Totenhema u Londonu.

Za razliku od Partizana, kome je stadion bio suspendovan na dvije utakmice – u kvalifikacijama za Ligu Evrope (protiv Moldea) i u prvom meču grupne faze protiv AZ Alkmara, Crvena zvezda se ponovo susreću sa kaznom zabrane vođenja navijača na gostovanja.

Evropska fudbalska unija kaznila je crveno-bijele zabranom vođenja navijača na jedno evropsko gostovanje, nezvanično saznaje MONDO. S obzirom na to da srpski šampion naredno gostovanje u Ligi šampiona ima protiv Totenhema, jasno je da će Zvezda ostati bez podrške u Londonu.

Razlog je skandiranje “Ubij Šiptara” u Helsinkiju i to poslije provokacije nekoliko Albanaca, koji su ušli na zapadnu tribinu ogrnuti zastavama Albanije i takozvanog “Kosova”. Cijeli slučaj UEFA prijavio je delegat čuvene FARE.

Crvenu zvezdu je na posljednjem evropskom gostovanju u Minhenu, protiv Bajerna u Ligi šampiona, bodrilo oko 5.000 navijača.

(Mondo.rs)